Σε ένα εντατικό μάθημα στο σχολείο βρήκε ένα περιβάλλον που από τη μία προσέφερε φαγητό, αλλά από την άλλη δεν ενθάρρυνε τίποτα.

Οι γονείς στράφηκαν στην κλινική εξωτερικών ασθενών του Notube, η οποία διευθύνει επίσης μια τοπική σχολή φαγητού. Σε ένα εντατικό μάθημα στο σχολείο βρήκε ένα περιβάλλον που από τη μία προσέφερε φαγητό, αλλά από την άλλη δεν ενθάρρυνε τίποτα. «Ο Χόλγκερ θέτει πολλές ερωτήσεις στην ομάδα. Από τη μία πλευρά, φαινόταν να θέλει να αποσπάσει την προσοχή. Από την άλλη πλευρά, παρατήρησε πολύ προσεκτικά πώς τα μικρότερα παιδιά προσπάθησαν να βάλουν ακόμη και τις μικρότερες ποσότητες φαγητού στο στόμα τους για πρώτη φορά. Ξαφνικά ρώτησε έναν βοηθό αν μπορούσε να έχει παγωτό , πήρα ένα και άρχισε να γλείφει προσεκτικά. » Οι μπερδεμένοι γονείς κλήθηκαν να μην σχολιάσουν, να επαινέσουν ή να κάνουν περαιτέρω προτάσεις. Ως αποτέλεσμα, η διατροφική του συμπεριφορά ομαλοποιήθηκε σιγά-σιγά.

Ασφαλής λύση

Υπάρχουν όμως παιδιά που δεν πρέπει να εκτίθενται σε κίνδυνο μόλυνσης. Σε αυτά περιλαμβάνονται κορίτσια και αγόρια που είναι ανοσοκατασταλμένα μετά από θεραπεία καρκίνου. Γι ‘αυτό, οι ειδικοί από το Notube ανέπτυξαν μια έννοια τηλεϊατρικής με μια ασφαλή τεχνικά και ασφαλή λύση δεδομένων για την αρχειοθέτηση επιστολών, ευρημάτων και βίντεο γιατρού, λέει ο Kratky. Τα βίντεο είναι ένα από τα πιο σημαντικά εργαλεία για την ομάδα των 15 που αποτελείται από παιδίατροι, ψυχολόγους, ψυχοθεραπευτές, φυσιοθεραπευτές, επαγγελματίες θεραπευτές, εκπαιδευτές διατροφής και διατροφολόγους. «Μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα η συμπεριφορά των μικρών ασθενών μας, δηλαδή των μωρών και των μικρών παιδιών», εξηγεί ο Dunitz-Scheer. Οι εμπειρογνώμονες λαμβάνουν τις πολύτιμες πληροφορίες από τα ίδια τα παιδιά, προ και μη λεκτικά.

Ήταν το ίδιο με τον 2χρονο Άλμα. Το κορίτσι γεννήθηκε δύο μήνες νωρίτερα και με πολύπλοκο καρδιακό ελάττωμα και δυσπλασία του εντέρου. Πέρασε τους πρώτους επτά μήνες της ζωής της στο νοσοκομείο και χειρουργήθηκε εννέα φορές κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. «Από ιατρική άποψη, η Άλμα ήταν πολύ τυχερή και μετά το πέρασμα του χρόνου, η οποία ήταν επίσης εξαιρετικά αγχωτική για τους γονείς της, διατήρησε μόνο λίγες ουλές και έναν ρινογαστρικό σωλήνα μέσω του οποίου θρέφτηκε τεχνητά από τη γέννησή του», λέει ο Dunitz-Scheer. Ωστόσο, η μετάβαση σε αυτό-φαγητό δεν πέτυχε. Παρόλο που ανέχεται τη διατροφή των σωληναρίων ολοένα και περισσότερο – έκανε εμετό έως και 30 φορές την ημέρα – αρνήθηκε να ταΐσει. Προκειμένου να μην την εκθέσει σε κίνδυνο μόλυνσης, η Alma φρόντιζε ο Notube μέσω τηλεϊατρικής. Αυτή η διαδικασία διήρκεσε 49 ημέρες, κατά τη διάρκεια των οποίων αναλύθηκαν 26 βίντεο και τα επόμενα βήματα κοινοποιήθηκαν 169 φορές με τους γονείς στο διαδίκτυο. Εν τω μεταξύ, το κορίτσι πίνει φαγητό με μπουκάλι και τρώει κουάκερ.απόψεις για reduslim

Δέκα τοις εκατό των ασθενών από την Αυστρία

Το Notube μπορεί επίσης να φροντίζει τα παιδιά στο εξωτερικό χρησιμοποιώντας τηλεϊατρική. Δέκα τοις εκατό των νέων ασθενών προέρχονται από την Αυστρία, οι υπόλοιποι ζουν σε όλα τα μέρη του κόσμου. Ολόκληρη η ομάδα θεραπείας επικοινωνεί καλά στα Αγγλικά και τα Γερμανικά, αλλά μπορούν επίσης να εργαστούν στα Γαλλικά, τα Ιταλικά ή τα Ισπανικά. Κάθε χρόνο περίπου 75 παιδιά με σωλήνα παρακολουθούν το σχολείο φαγητού (τα περισσότερα από αυτά ταξιδεύουν στο Γκρατς από το εξωτερικό) και στη συνέχεια τους παρέχεται τηλεϊατρική υποστήριξη. Περαιτέρω 75 παιδιά με σωλήνες φροντίζονται μόνο για online – το μόνο που χρειάζεται στο νοικοκυριό της οικογένειας είναι ένας υπολογιστής και το Διαδίκτυο. Άλλα 50 παιδιά ετησίως είναι οι λεγόμενοι «επιλεκτικοί τρώγοντες» όπως ο Holger εννέα ετών.

Γονική ασφάλεια

Τα περισσότερα από αυτά τα παιδιά έχουν ήδη δοκιμάσει πολλά, εξηγεί ο Dunitz-Scheer: «Αλλά δείξτε φαγητό, προ-φάτε, κάντε προτάσεις, θυμηθείτε τα αγαπημένα σας πιάτα – κανένα από αυτά δεν είναι ο σωστός τρόπος. Τι κάνει διαφορετικά η ομάδα του Notube; Πρώτα εξετάζουμε τι έχει ήδη δοκιμαστεί και ποια είναι η νοοτροπία των γονέων. Στη συνέχεια, θα εκτιμηθεί η ακριβής ιατρική κατάσταση. Ποιες προϋπάρχουσες συνθήκες υπάρχουν, ποιες επεμβάσεις και θεραπείες πραγματοποιήθηκαν; Εξάλλου, πρόκειται για τη δημιουργία ενός αισθήματος ασφάλειας στους γονείς και τη δημιουργία ενός περιβάλλοντος χωρίς άγχος στο σπίτι. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να ξεκινήσουν τα παιδιά να τρώνε μόνα τους, λέει ο γιατρός. Το φαγητό είναι ένας γενετικά προγραμματισμένος μηχανισμός επιβίωσης και η πείνα είναι μια ώθηση. «Αλλά αν το παιδί δεν ξέρει καν πώς αισθάνεται η πείνα λόγω της εξωτερικά τροποποιημένης τροφοδοσίας σωλήνων, για παράδειγμα, πρέπει πρώτα να αναπτύξει τον βιορυθμισμό κορεσμού της πείνας και αυτή είναι μια μεγάλη αλλαγή για το παιδί, αλλά και μια πρόκληση για τους γονείς » Αυτοί πιέζονται και ασκούν πίεση έτσι ώστε το παιδί να μπορεί τελικά να φάει. Ένας φαύλος κύκλος που μπορεί να σπάσει «δημιουργώντας έναν φυσικό, χαλαρό κόσμο διατροφής». Αυτό λειτουργεί καλύτερα στο σπίτι. Και οι ειδικοί του Notube συμμετέχουν χάρη στη σύγχρονη τεχνολογία.

Διαβάστε τα νέα δωρεάν για 1 μήνα τώρα! * * Η δοκιμή τελειώνει αυτόματα.

Περισσότερα για αυτό ▶

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ

Κερδίστε πραγματικά ασύρματα ακουστικά από την JBL τώρα! (E-media.at)

Νέα πρόσβαση (yachtrevue.at)

8 λόγοι για τους οποίους είναι υπέροχο να είσαι ανύπαντρος (lustaufsleben.at)

Μπιφτέκι γαρίδας σολομού με μαγιονέζα wasabi και αγγούρι μελιού (gusto.at)

Στη νέα τάση: Shock-Down – πόσο καιρό μπορεί η οικονομία να αντέξει σε κλειδώματα; (Trend.at)

Οι 35 καλύτερες οικογενειακές σειρές που γελούν και νιώθουν καλά (tv-media.at)

E-Scooter στη Βιέννη: Σε σύγκριση με όλους τους παρόχους και τις τιμές 2020 (autorevue.at)

»

Η κλινική εξωτερικών ασθενών του Notube στο Γκρατς φροντίζει τα παιδιά που πρέπει να μάθουν να τρώνε αφού έχουν απογαλακτιστεί με σωλήνα, αλλά και εκείνα που έχουν αναπτύξει μια διατροφική διαταραχή για άλλους λόγους. Η πλειονότητα των θεραπειών έχει πραγματοποιηθεί για πολλά χρόνια μέσω υπολογιστών και Διαδικτύου. Αυτό καθιστά την εγκατάσταση τοπική πρωτοπόρο στον τομέα της τηλεϊατρικής.

Γενικοί ιατροί, ειδικοί, ψυχοθεραπευτές: Προκειμένου να αποφευχθεί η μόλυνση με τον κοροναϊό, πολλοί από αυτούς έχουν έρθει σε επαφή με τους ασθενείς τους για εβδομάδες μέσω τηλεφώνου ή τηλεδιάσκεψης. Πολλοί – όπως τα σχολεία – έπρεπε να αναδιοργανωθούν μέσα σε λίγες μέρες. Πώς μπορώ να βοηθήσω να σταματήσω την εξάπλωση του ιού, αλλά θα είμαι ακόμα εκεί για εκείνους τους ανθρώπους που χρειάζονται τη βοήθειά μου; Ποιο εργαλείο θα με βοηθήσει καλύτερα; Αυτή η μορφή φροντίδας των ασθενών κατέστη δυνατή κυρίως από το γεγονός ότι αυτές οι υπηρεσίες επιστρέφονται επί του παρόντος από τις εταιρείες ασφάλισης υγείας. Αυτός είναι επίσης ο λόγος για τον οποίο η τηλεϊατρική μέχρι στιγμής δεν ήταν ευρέως διαδεδομένη στην Αυστρία.

Επιστροφή χρημάτων: όχι στην Αυστρία

Ο Wolfgang Kratky είναι ο διευθύνων σύμβουλος της κλινικής εξωτερικών ασθενών του Notube. Τώρα ελπίζει για επανεξέταση. «Οι αντίστοιχοι επαγγελματικοί νόμοι έχουν ήδη επιτρέψει σιωπηρά τηλεϊατρικές υπηρεσίες.» Απλώς δεν χρησιμοποιήθηκαν επειδή έλειπε η αμοιβή. Το Notube συνεργάζεται όχι μόνο με οικογένειες από την Αυστρία, αλλά και παγκοσμίως. Η επιστροφή χρημάτων από εταιρείες ασφάλισης υγείας απαιτεί πάντα έγκριση κατά περίπτωση και ποικίλλει σε μεγάλο βαθμό ανάλογα με τη χώρα. «Σε χώρες όπως η Ελβετία, οι Κάτω Χώρες, η Γερμανία ή η Νορβηγία, η διαδικτυακή μας θεραπεία πληρώνονταν συχνά. Στην Αυστρία, ποτέ άλλοτε.»

Φθηνότερο και πιο αποτελεσματικό

Η Kratky θα ήθελε οι εταιρείες ασφάλισης υγείας να σκέφτονται πιο οικονομικά αλλά και πιο φιλικές προς την οικογένεια. Διότι: Η ιδέα για τη θεραπεία των διατροφικών διαταραχών της πρώιμης παιδικής ηλικίας, αναπτύχθηκε ως το «Graz Model» τη δεκαετία του 1980 από τους παιδίατρους και τους ψυχοθεραπευτές Marguerite Dunitz-Scheer και Ronny Scheer στην Πανεπιστημιακή Κλινική Παιδιατρικής και Εφηβικής Ιατρικής Graz, δείχνει ότι είναι φθηνότερη ως μια διαδικτυακή θεραπεία, από την άλλη μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί πιο αποτελεσματικά από ό, τι στο πλαίσιο διαμονής σε εσωτερικούς ασθενείς.

Γιατί τα παιδιά δυσκολεύονται να τρώνε; Ο Dunitz-Scheer, ο οποίος είναι σήμερα επικεφαλής της κλινικής εξωτερικών ασθενών του Notube, που ιδρύθηκε το 2009 ως απόδραση από το Ιατρικό Πανεπιστήμιο του Γκρατς, περιγράφει δύο πολύ διαφορετικές περιπτώσεις στις ειδήσεις. Ο εννέαχρονος Χόλγκερ (και οι δύο ιστορίες έχουν ανωνυμοποιηθεί, σημείωσε) έτρωγε μόνο το μικρό Wiener schnitzel ψημένο σε βούτυρο, το οποίο η μητέρα του ετοίμασε για αυτόν σε ένα ειδικό τηγάνι, και όταν ήταν έξω, μόνο τα παιδιά Pinguí, και αυτό από την ηλικία των δύο, αφού η μητέρα του τον απογαλακτίσει. Είναι ένα κατάλληλο, ευτυχισμένο παιδί, λέει ο γιατρός και οι εξετάσεις αίματος δεν έχουν δείξει ελλείψεις που σχετίζονται με τα τρόφιμα. Ωστόσο, το αγόρι ήθελε να πάει σε ένα στρατόπεδο ποδοσφαίρου το καλοκαίρι – η κατάσταση του εκπαιδευτή ήταν ότι θα μπορούσε να «φάει κανονικά» μέχρι τότε.

Οι γονείς στράφηκαν στην κλινική εξωτερικών ασθενών του Notube, η οποία διευθύνει επίσης μια τοπική σχολή φαγητού. Σε ένα εντατικό μάθημα στο σχολείο βρήκε ένα περιβάλλον που από τη μία προσέφερε φαγητό, αλλά από την άλλη πλευρά δεν ενθάρρυνε ενεργά τίποτα. «Ο Χόλγκερ θέτει πολλές ερωτήσεις στην ομάδα. Από τη μία πλευρά, φάνηκε να θέλει να αποσπάσει την προσοχή. Από την άλλη πλευρά, παρατήρησε πολύ προσεκτικά πώς τα μικρότερα παιδιά προσπάθησαν να βάλουν ακόμη και τις μικρότερες ποσότητες φαγητού στο στόμα τους για πρώτη φορά. Ξαφνικά ρώτησε έναν βοηθό εάν θα μπορούσε να έχει παγωτό , πήρα ένα και άρχισε να γλείφει προσεκτικά. » Οι μπερδεμένοι γονείς κλήθηκαν να μην σχολιάσουν, να επαινέσουν ή να κάνουν περαιτέρω προτάσεις. Ως αποτέλεσμα, η διατροφική του συμπεριφορά ομαλοποιήθηκε σιγά-σιγά.

Ασφαλής λύση

Υπάρχουν όμως παιδιά που δεν πρέπει να εκτίθενται σε κίνδυνο μόλυνσης. Σε αυτά περιλαμβάνονται κορίτσια και αγόρια που έχουν ανοσοκατασταθεί μετά τη θεραπεία του καρκίνου. Για αυτό, οι ειδικοί από το Notube ανέπτυξαν μια έννοια τηλεϊατρικής με μια ασφαλή τεχνικά και ασφαλή λύση δεδομένων για την αρχειοθέτηση επιστολών, ευρημάτων και βίντεο γιατρού, λέει ο Kratky. Τα βίντεο είναι ένα από τα πιο σημαντικά εργαλεία για την ομάδα των 15 που αποτελείται από παιδίατροι, ψυχολόγους, ψυχοθεραπευτές, φυσιοθεραπευτές, επαγγελματίες θεραπευτές, εκπαιδευτικούς διατροφής και διατροφολόγους. «Ενδιαφερόμαστε ιδιαίτερα για τη συμπεριφορά των μικρών ασθενών μας, δηλαδή των μωρών και των μικρών παιδιών», εξηγεί ο Dunitz-Scheer. Οι εμπειρογνώμονες λαμβάνουν τις πολύτιμες πληροφορίες από τα ίδια τα παιδιά, προ και μη λεκτικά.

Ήταν το ίδιο με τον 2χρονο Άλμα. Το κορίτσι γεννήθηκε δύο μήνες νωρίτερα και με πολύπλοκο καρδιακό ελάττωμα και δυσπλασία του εντέρου. Πέρασε τους πρώτους επτά μήνες της ζωής της στο νοσοκομείο και χειρουργήθηκε εννέα φορές κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. «Από ιατρική άποψη, η Άλμα ήταν πολύ τυχερή και μετά το πέρασμα του χρόνου, η οποία ήταν επίσης εξαιρετικά αγχωτική για τους γονείς της, διατήρησε μόνο λίγες ουλές και έναν ρινογαστρικό σωλήνα μέσω του οποίου θρέφτηκε τεχνητά από τη γέννησή του», λέει ο Dunitz-Scheer. Ωστόσο, η μετάβαση σε αυτό-φαγητό δεν πέτυχε. Παρόλο που ανέχεται τη διατροφή των σωληναρίων ολοένα και περισσότερο – έκανε εμετό έως και 30 φορές την ημέρα – αρνήθηκε να ταΐσει. Προκειμένου να μην την εκθέσει σε κίνδυνο μόλυνσης, η Alma φρόντιζε ο Notube μέσω τηλεϊατρικής. Αυτή η διαδικασία διήρκεσε 49 ημέρες, κατά τη διάρκεια των οποίων αναλύθηκαν 26 βίντεο και τα επόμενα βήματα κοινοποιήθηκαν 169 φορές με τους γονείς στο διαδίκτυο. Εν τω μεταξύ, το κορίτσι πίνει φαγητό με μπουκάλι και τρώει κουάκερ.

Δέκα τοις εκατό των ασθενών από την Αυστρία

Το Notube μπορεί επίσης να φροντίζει τα παιδιά στο εξωτερικό χρησιμοποιώντας τηλεϊατρική. Δέκα τοις εκατό των νέων ασθενών προέρχονται από την Αυστρία, οι υπόλοιποι ζουν σε όλα τα μέρη του κόσμου. Ολόκληρη η ομάδα θεραπείας επικοινωνεί καλά στα Αγγλικά και τα Γερμανικά, αλλά μπορούν επίσης να εργαστούν στα Γαλλικά, τα Ιταλικά ή τα Ισπανικά. Κάθε χρόνο περίπου 75 παιδιά με σωλήνα παρακολουθούν το σχολείο φαγητού (τα περισσότερα από αυτά ταξιδεύουν στο Γκρατς από το εξωτερικό) και στη συνέχεια τους παρέχεται τηλεϊατρική υποστήριξη. Περαιτέρω 75 παιδιά με σωλήνες φροντίζονται μόνο για online – το μόνο που χρειάζεται στο νοικοκυριό της οικογένειας είναι ένας υπολογιστής και το Διαδίκτυο. Άλλα 50 παιδιά ετησίως είναι οι λεγόμενοι «επιλεκτικοί τρώγοντες» όπως ο Holger εννέα ετών.

Γονική ασφάλεια

Τα περισσότερα από αυτά τα παιδιά έχουν ήδη δοκιμάσει πολλά, εξηγεί ο Dunitz-Scheer: «Αλλά δείξτε φαγητό, προ-φάτε, κάντε προτάσεις, θυμηθείτε τα αγαπημένα σας πιάτα – κανένα από αυτά δεν είναι ο σωστός τρόπος. Τι κάνει διαφορετικά η ομάδα του Notube; Πρώτα εξετάζουμε τι έχει ήδη δοκιμαστεί και ποια είναι η νοοτροπία των γονέων. Στη συνέχεια, θα εκτιμηθεί η ακριβής ιατρική κατάσταση. Ποιες προϋπάρχουσες συνθήκες υπάρχουν, ποιες επεμβάσεις και θεραπείες πραγματοποιήθηκαν; Εξάλλου, πρόκειται για τη δημιουργία ενός αισθήματος ασφάλειας στους γονείς και τη δημιουργία ενός περιβάλλοντος χωρίς άγχος στο σπίτι. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να ξεκινήσουν τα παιδιά να τρώνε μόνα τους, λέει ο γιατρός. Το φαγητό είναι ένας γενετικά προγραμματισμένος μηχανισμός επιβίωσης και η πείνα είναι μια ώθηση. «Αλλά αν το παιδί δεν ξέρει καν πώς αισθάνεται η πείνα λόγω της εξωτερικά τροποποιημένης τροφοδοσίας σωλήνων, για παράδειγμα, πρέπει πρώτα να αναπτύξει τον βιορυθμισμό κορεσμού της πείνας και αυτή είναι μια μεγάλη αλλαγή για το παιδί, αλλά και μια πρόκληση για τους γονείς » Αυτοί πιέζονται και ασκούν πίεση έτσι ώστε το παιδί να μπορεί τελικά να φάει. Ένας φαύλος κύκλος που μπορεί να σπάσει «δημιουργώντας έναν φυσικό, χαλαρό κόσμο διατροφής». Αυτό λειτουργεί καλύτερα στο σπίτι. Και οι ειδικοί του Notube συμμετέχουν χάρη στη σύγχρονη τεχνολογία.

Διαβάστε τα νέα δωρεάν για 1 μήνα τώρα! * * Η δοκιμή τελειώνει αυτόματα.

Περισσότερα για αυτό ▶

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ

Κερδίστε πραγματικά ασύρματα ακουστικά από την JBL τώρα! (E-media.at)

Νέα πρόσβαση (yachtrevue.at)

8 λόγοι για τους οποίους είναι υπέροχο να είσαι ανύπαντρος (lustaufsleben.at)

Μπιφτέκι γαρίδας σολομού με μαγιονέζα wasabi και αγγούρι μελιού (gusto.at)

Στη νέα τάση: Shock-Down – πόσο καιρό μπορεί η οικονομία να αντέξει σε κλειδώματα; (Trend.at)

Οι 35 καλύτερες οικογενειακές σειρές που γελούν και νιώθουν καλά (tv-media.at)

E-Scooter στη Βιέννη: Σε σύγκριση με όλους τους παρόχους και τις τιμές 2020 (autorevue.at)

»

Η κλινική εξωτερικών ασθενών του Notube στο Γκρατς φροντίζει τα παιδιά που πρέπει να μάθουν να τρώνε αφού έχουν απογαλακτιστεί με σωλήνα, αλλά και εκείνα που έχουν αναπτύξει μια διατροφική διαταραχή για άλλους λόγους. Η πλειονότητα των θεραπειών έχει πραγματοποιηθεί για πολλά χρόνια μέσω υπολογιστών και Διαδικτύου. Αυτό καθιστά την εγκατάσταση τοπική πρωτοπόρο στον τομέα της τηλεϊατρικής.

Γενικοί ιατροί, ειδικοί, ψυχοθεραπευτές: Προκειμένου να αποφευχθεί η μόλυνση με τον κοροναϊό, πολλοί από αυτούς έχουν έρθει σε επαφή με τους ασθενείς τους για εβδομάδες μέσω τηλεφώνου ή τηλεδιάσκεψης. Πολλοί – όπως τα σχολεία – έπρεπε να αναδιοργανωθούν μέσα σε λίγες μέρες. Πώς μπορώ να βοηθήσω να σταματήσω την εξάπλωση του ιού, αλλά θα είμαι ακόμα εκεί για εκείνους τους ανθρώπους που χρειάζονται τη βοήθειά μου; Ποιο εργαλείο θα με βοηθήσει καλύτερα; Αυτή η μορφή φροντίδας των ασθενών κατέστη δυνατή κυρίως από το γεγονός ότι αυτές οι υπηρεσίες επιστρέφονται επί του παρόντος από τις εταιρείες ασφάλισης υγείας. Αυτός είναι επίσης ο λόγος για τον οποίο η τηλεϊατρική μέχρι στιγμής δεν ήταν ευρέως διαδεδομένη στην Αυστρία.

Επιστροφή χρημάτων: όχι στην Αυστρία

Ο Wolfgang Kratky είναι ο διευθύνων σύμβουλος της κλινικής εξωτερικών ασθενών του Notube. Τώρα ελπίζει για επανεξέταση. «Οι αντίστοιχοι επαγγελματικοί νόμοι έχουν ήδη επιτρέψει σιωπηρά τηλεϊατρικές υπηρεσίες.» Απλώς δεν χρησιμοποιήθηκαν επειδή έλειπε η αμοιβή.