Η ζωή μου είναι διακλαδισμένη σαν δέντρο από αυτή την άποψη «, λέει ο Ebm, ο οποίος είναι 36 ετών όταν εμφανίζεται αυτό το άρθρο.

Το να γίνει ηθοποιός δεν ήταν το σχέδιό της στην αρχή. «Η ζωή μου είναι διακλαδισμένη σαν δέντρο από αυτή την άποψη», λέει η Ebm, που γιορτάζει τα 36α γενέθλιά της τη στιγμή που αυτό το άρθρο εμφανίζεται, σκεπτικά.

Από τη δευτεροβάθμια αθλητική σχολή στο Mondsee στην Άνω Αυστρία, όπου μεγάλωσε με μητέρα και αδελφή από την ηλικία των έξι ετών, αφού οι γονείς της χώρισαν, την πήρε στο υποκατάστημα τεχνών του BORG Σάλτσμπουργκ. «Ήθελα να μπω σε ανταγωνιστικό άθλημα για λίγο», λέει. Μετά από όλα, ήταν πρωταθλητής κατώτερου τζούντο. Η μετάβαση στις τέχνες ήταν «απόφαση του εντέρου», λέει. Ένας σύντομος βαθμός διοίκησης επιχειρήσεων, ένας μικρός ιατρικός τίτλος, θεατρικές σπουδές και εκτός θεάτρου ήταν οι επόμενες στάσεις.

Το λάκτισμα στη δουλειά

Εκείνη την εποχή, όταν έβλαψε στο εκτός θεάτρου, επειδή υπήρχαν λίγα χρήματα και όλοι έκαναν ακόμα καινούργια κομμάτια μαζί, ένιωσε ότι την ζητούσε για πρώτη φορά: «Ένιωσα ότι βρήκα τον σκοπό μου, το μέρος στη ζωή που ήταν καλό αισθάνεται. » Στη συνέχεια, η οριακή εμπειρία ως Alma με τον εμμονή του θεάτρου Manker. «Μαζί του πρέπει να δώσεις τα πάντα. Έβγαλα από τον Manker: Δεν υπάρχουν μισά. Σκέφτηκα πολλές φορές: Δεν θέλω να τα παρατήσω. Ξύπνησε τη φιλοδοξία μου. Εάν μπορεί να το κάνει, μπορώ να το κάνω και εγώ. Το καλύτερο.» Αναπτύσσεσαι πάντα έξω από τη ζώνη άνεσής σου «, λέει ο Ebm. Η εμπειρία από το παρελθόν της σε ανταγωνιστικά αθλήματα βοήθησε να γίνει αποδεκτή.

»Κάνετε πάντα τη μεγαλύτερη ανάπτυξη εκτός της ζώνης άνεσής σας. Και λειτουργεί ως λάκτισμα »

Η μικροσκοπική μελαχρινή γυναίκα ύψους 1,65 μέτρων εξακολουθεί να θεωρεί ότι μπορεί να μεγαλώσει ως άτομο μέσω της δουλειάς της ως μια από τις πιο όμορφες πτυχές της δουλειάς της. Η αρχή έγινε με το «Alma». «Αφιερώνοντας τον ρόλο μου ανακάλυψα τι συναισθήματα έχω, μερικά που δεν ήξερα πραγματικά: από θυμό μέχρι θλίψη. Εκτιμώ πάντα να πηγαίνω ένα βήμα παραπέρα και να νιώθω ότι είμαι πάντα νέος Είμαι ικανός να αισθάνομαι. Αυτό με παίρνει επίσης περισσότερο ως άτομο. Είναι υπέροχο να νιώθεις τον εαυτό σου. Και λειτουργεί ως λάκτισμα για να βγεις έξω από τη ζώνη άνεσής σου. » Κάθε ρόλος φέρνει νέες εμπειρίες, αυτό είναι. Πιο πρόσφατα πυροβόλησε δίπλα στο «Vorstadtweibern», την κωμωδία ORF «Law or Justice», έπαιξε ποπ τραγουδιστής στο «Der Alte» και μια διαστημική ερευνητή στο φοιτητικό έργο «Proxima b» («αυθόρμητα. Το αγαπημένο μου έργο»).

Η μητρότητά της δεν έχει αλλάξει τίποτα σχετικά με την ένταση με την οποία η Ebm κάνει τη δουλειά της. Ακόμα κι αν μιλάει για τα δίδυμα της ως «την πιο κραυγαλέα αλλαγή στη ζωή μου» στην οποία εξαρτά τα πάντα. Το ιδιωτικό περιβάλλον συμβάλλει στο γεγονός ότι μπορεί να ξεθωριάσει να είναι μαμά ενώ γυρίζει ή στη σκηνή για να γίνει κάποιος άλλος. «Δεν πίστευα ότι θα ήταν τόσο εύκολο, αλλά έχω ένα υπέροχο δίκτυο όσον αφορά τη φροντίδα των παιδιών.reduslim σχόλια αρνητικά Μπορώ να επικεντρωθώ σε άλλα πράγματα στη σκηνή. Στο σπίτι είμαι αμέσως μαμά ξανά. Φυσικά, λειτουργεί μόνο επειδή ξέρω ότι είναι καλά. «

Δεν υπάρχει κανόνας σχέσης

Η κατανόηση του συνεργάτη σας, σκηνοθέτη Umut Dağ, είναι μέρος αυτού του ιδιωτικού μυστικού επιτυχίας. «Δεν μπορώ να φανταστώ πώς θα καταλήξει σε κάποιον που δεν προέρχεται από τη βιομηχανία και δεν καταλαβαίνει τόσο πολύ για αυτή τη δουλειά.» Το γεγονός ότι ο Ebm και ο καλύτερος φίλος του συνεργάτη του, Murathan Muslu – έπαιξε στη βραβευμένη ταινία του Dağ «Cracks in Concrete» – έχει μερικές σκηνές σεξ στο «Vorstadtweiber» είναι μέρος αυτού. Το θεωρεί πολύ πιο αποκαλυπτικό από τις σεξ σκηνές για να μετατρέπει τα συναισθήματα από μέσα προς τα έξω. Ο χειρισμός του ίδιου του σώματός της φαίνεται πολύ απλός – όπως και με την ελκυστικότητά της, η οποία επιβεβαιώνεται από άνδρες και γυναίκες. «Μερικές φορές κοιτάζω στον καθρέφτη και μου αρέσει αυτό που βλέπω. Την επόμενη μέρα δεν μου αρέσει καθόλου η ίδια αντανάκλαση. Γενικά, δεν βασίζομαι πάρα πολύ στην ομορφιά, αυτός είναι ο λάθος τρόπος. Είμαστε αυτό που κάνουμε και όχι, πώς φαινόμαστε. «

Το ζευγάρι Martina Ebm και Umut Dağ διατηρούν τη δουλειά και την ιδιωτική τους ζωή αυστηρά χωριστά και ποτέ δεν συνεργάστηκαν. Ένας κανόνας σχέσης; «Όχι. Ξέρω ότι ο Umut είναι ένας σπουδαίος σκηνοθέτης που σκηνοθετεί τους ηθοποιούς καλά. Με αυτή την έννοια, θα μπορούσε να είναι συναρπαστικό να δουλεύεις μαζί του. Από την άλλη πλευρά, ποτέ δεν ξέρεις πού θα οδηγήσει. Αλλά ποτέ μην πεις ποτέ!»

Μπορείτε να εμπιστευτείτε ότι θα συνεχίσει να επιλέγει τα σύνορά της με σύνεση.

Διαβάστε νέα για 1 μήνα τώρα δωρεάν! * * Η δοκιμή τελειώνει αυτόματα.

Περισσότερα για αυτό ▶

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ

Κερδίστε πραγματικά ασύρματα ακουστικά από την JBL τώρα! (E-media.at)

Νέα πρόσβαση (yachtrevue.at)

8 λόγοι για τους οποίους είναι υπέροχο να είσαι ανύπαντρος (lustaufsleben.at)

Μπιφτέκι γαρίδας σολομού με μαγιονέζα wasabi και αγγούρι μελιού (gusto.at)

Στη νέα τάση: Shock-Down – πόσο καιρό μπορεί η οικονομία να αντέξει σε κλειδώματα; (Trend.at)

Οι 35 καλύτερες οικογενειακές σειρές που γελούν και νιώθουν καλά (tv-media.at)

E-Scooter στη Βιέννη: Σε σύγκριση με όλους τους παρόχους και τις τιμές 2020 (autorevue.at)

»

Πώς είναι αυτό;

θρησκευτικότητα

των ανθρώπων στη Δυτική Ευρώπη που διέταξαν; Μια μελέτη έχει αναλύσει τώρα πόσο ενεργά είναι οι Χριστιανοί πιστοί.

Η πλειοψηφία των

Χριστιανοί

στη Δυτική Ευρώπη δεν ασκεί τη θρησκεία τους. Αλλά η στάση τους απέναντι στον Θεό, καθώς και η στάση τους απέναντι στους μουσουλμάνους και τους μετανάστες και ο ρόλος της θρησκείας στην κοινωνία, τους διακρίνει από ανθρώπους χωρίς θρησκευτική σχέση. Αυτό είναι το συμπέρασμα μιας μελέτης του Pew Research Center.

Η δεξαμενή σκέψης των ΗΠΑ, η οποία ασχολείται με κοινωνικά ζητήματα, σημειώνει ότι η Δυτική Ευρώπη, κάποτε το ιστορικό θεμέλιο του Καθολικισμού και το σημείο εκκίνησης του Προτεσταντισμού, έχει γίνει μια από τις πιο κοσμικές περιοχές του κόσμου. Πάνω από το 90 τοις εκατό είναι βαπτισμένοι, αλλά μόνο 22 τοις εκατό παρακολουθούν τακτικά εκκλησιαστικές υπηρεσίες. Πολλοί λένε ότι έχουν απομακρυνθεί από το KirSo Christian είναι Δυτικοί Ευρωπαίοι για διάφορους λόγους κατά τη διάρκεια της ζωής τους. Ένας μεγάλος αριθμός από αυτούς συνεχίζουν να ορίζονται ως Χριστιανοί.

© APA / Walter Longauer

Το Pew Research Center πήρε συνέντευξη από 24.600 άτομα σε 15 χώρες της Δυτικής Ευρώπης. Η μελέτη χωρίζει τους ερωτηθέντες σε τρεις ομάδες: ασκούμενους και μη ασκούμενους χριστιανούς και μη θρησκευτικούς. Στο Βέλγιο, τη Φινλανδία, την Ιρλανδία, τις Κάτω Χώρες, την Πορτογαλία και την Ισπανία, το ποσοστό των πολιτών χωρίς θρησκεία έχει αυξηθεί πιο πρόσφατα. Σε γενικές γραμμές, σύμφωνα με τη μελέτη Pew, οι Αμερικανοί είναι πιο «θρησκευτικοί» από τους Δυτικούς Ευρωπαίους. Ακόμη και ένας στους οκτώ μη πιστούς στις Ηνωμένες Πολιτείες πιστεύει ότι η θρησκεία είναι σημαντική.

Οι μη ασκούμενοι Χριστιανοί ως η μεγαλύτερη ομάδα

Οι μη ασκούμενοι Χριστιανοί αποτελούν γενικά τη μεγαλύτερη ομάδα στη Δυτική Ευρώπη. Η Φινλανδία προηγείται με 68%, ακολουθούμενη από τη Μεγάλη Βρετανία και τη Δανία. Στη συνέχεια, η Αυστρία έρχεται με 52%, μπροστά από τη Γερμανία, την Ελβετία και την Πορτογαλία. Οι περισσότεροι άνθρωποι χωρίς θρησκεία βρίσκονται στις Κάτω Χώρες (48%), τη Νορβηγία και τη Σουηδία, σύμφωνα με τη μελέτη Pew. Είναι διαφορετικό με την ταυτοποίηση ως Χριστιανών. Εκτός από τους Ιταλούς και τους Ιρλανδούς, οι Αυστριακοί είναι επίσης στην κορυφή με 80 τοις εκατό ο καθένας. Ακολουθούν Πορτογαλικά, Ελβετικά και Φινλανδικά.

Πολλοί μη ασκούμενοι Χριστιανοί πιστεύουν σε υψηλότερη δύναμη, αλλά συχνά επικρίνουν τους θεσμούς της εκκλησίας. Αντίθετα, είναι πιο πιθανό να δεχτούν άμβλωση και γάμους του ίδιου φύλου (80 έως 85 τοις εκατό). Τις περισσότερες φορές, ακόμη και ανενεργά Χριστιανοί μεγαλώνουν τα παιδιά τους με χριστιανικό τρόπο (87 τοις εκατό). Είναι λιγότερο εθνικιστικοί από ότι ασκούν Χριστιανούς.

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ – Όσον αφορά τους μετανάστες και τους μουσουλμάνους, τα άτομα που αναγνωρίζονται ως χριστιανοί είναι πιο πιθανό να εκφράσουν αρνητική γνώμη από εκείνα που δεν έχουν σχέση με τη θρησκεία. Το επίπεδο εκπαίδευσης των ερωτηθέντων έπαιξε επίσης ρόλο στις απαντήσεις. Τα άτομα με τριτοβάθμια εκπαίδευση τείνουν να είναι πιο ανεκτικά. Η μελέτη καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η χριστιανική ταυτότητα αποτελεί κατευθυντήρια γραμμή για τους Ευρωπαίους σε θρησκευτικά, κοινωνικά και πολιτιστικά θέματα. Οι κρίσεις στο θέμα της μετανάστευσης και του Ισλάμ είναι συχνά πιο δύσκολες στους Καθολικούς παρά στους Προτεστάντες.

Στις 15 χώρες που μελετήθηκαν, τα άτομα με χριστιανική ταυτοποίηση, είτε ασκούν είτε όχι, πιστεύουν ότι η κυβέρνηση πρέπει να προάγει θρησκευτικές αξίες (78 και 35 τοις εκατό, αντίστοιχα) και ότι οι θρησκευτικές οργανώσεις διαδραματίζουν σημαντικό κοινωνικό ρόλο (78 και 62 τοις εκατό, αντίστοιχα). Και οι δύο ομάδες τάσσονται υπέρ του περιορισμού της μετανάστευσης. Οι ασκούμενοι Χριστιανοί συχνά θέλουν να μειώσουν την εισροή μεταναστών, ειδικά στην Ιταλία (63 τοις εκατό), αλλά και στην Αυστρία και το Βέλγιο (54 και 53 τοις εκατό, αντίστοιχα). Οι μετανάστες από την Ανατολική Ευρώπη είναι πιο ευπρόσδεκτοι από τους Αφρικανούς και τους μετανάστες από τη Μέση Ανατολή

Πολλοί από τους ερωτηθέντες συμφωνούν επίσης ότι το Ισλάμ είναι ασυμβίβαστο με τον εθνικό πολιτισμό και τις αξίες τους (49 πρακτικοί και 45% μη πρακτικοί Χριστιανοί). Οι Βρετανοί είναι πολύ επικριτικοί για το Ισλάμ, όπου και στις τρεις ομάδες αυτή η θρησκεία χαρακτηρίζεται ως ασυμβίβαστη με τις δικές τους αξίες. Όσον αφορά τους ενδυματολογικούς κώδικες, η πλειονότητα των Βρετανών απορρίπτει το πέπλο των γυναικών. Η συνάφεια των Χριστιανών με τον εθνικισμό είναι πολύ ισχυρή στην Πορτογαλία (85 τοις εκατό), στην Ιταλία και στην Ιρλανδία. Στη Γαλλία, και οι τρεις ομάδες που εξετάστηκαν επιμένουν συχνά στις γαλλικές ρίζες (72, 52, 43 τοις εκατό).

ΠΟΛΙΤΙΚΗ – Σχέση κράτους και θρησκείας: Ο διαχωρισμός υποστηρίζεται και στις 15 χώρες, η παρέμβαση της κυβερνητικής πολιτικής στις θρησκευτικές ατζέντες απορρίπτεται. ο μέσος όρος είναι 60 τοις εκατό. Η Σουηδία είναι μπροστά με 80 τοις εκατό, με 75 τοις εκατό απόρριψη, οι Ισπανοί είναι επίσης στην κορυφή. Ο σεβασμός των θρησκευτικών αξιών υποστηρίζεται ευρέως, ακόμη και από ανενεργούς Χριστιανούς: Η Μεγάλη Βρετανία βρίσκεται στην κορυφή αυτής της λίστας με 40 τοις εκατό, ακολουθούμενη από 38 τοις εκατό στην Αυστρία / Γερμανία, 35 τοις εκατό στην Ιταλία, 31 τοις εκατό στη Γαλλία. 50 τοις εκατό των Δυτικών Ευρωπαίων ανέχονται θρησκευτικά ρούχα, αλλά δεν καλύπτουν το πρόσωπο.

ΕΠΙΣΤΗΜΗ – Οι πεποιθήσεις στον Θεό και στις διδασκαλίες της Βίβλου διαφέρουν. Οι ασκούμενοι Χριστιανοί 64 τοις εκατό πιστεύουν στο Θεό σύμφωνα με τη Βίβλο, οι μη ασκούμενοι το 51 τοις εκατό πιστεύουν στη ανωτέρα βία. Ένα μεγάλο μέρος των μη πιστών και των άθεων στην Ευρώπη θεωρούν ότι η επιστήμη έχει κάνει τη θρησκεία περιττή. Οι τιμές εδώ είναι περίπου 63% (Γερμανία και Νορβηγία 69%, Αυστρία ισοδύναμη με τη Δανία και Μεγάλη Βρετανία 67%).

ΚΟΙΝΩΝΙΑ – Ο σημαντικός κοινωνικός ρόλος των εκκλησιών τονίζεται από ενεργούς Χριστιανούς (74% στην Ιταλία, 73% στο Βέλγιο και Γερμανία). Όσον αφορά τις κοινωνικές δραστηριότητες, οι χριστιανοί πολίτες εμπλέκονται περισσότερο σε φιλανθρωπικά ιδρύματα, ενώ οι μη θρησκευτικοί πολίτες τείνουν να κάνουν περισσότερα σε αθλητικούς συλλόγους. Οι μικτοί θρησκευτικοί κύκλοι φίλων διαφέρουν από χώρα σε χώρα. πολύ συχνές στη Νορβηγία, σπάνιες στην Ιταλία. Πολλοί Χριστιανοί γνωρίζουν προσωπικά άθεους και μουσουλμάνους (ο αριθμός τους αυξάνεται), αλλά λίγοι γνωρίζουν τους Εβραίους (με εξαίρεση τους Βρετανούς και τους Γάλλους). Στις χριστιανικές οικογένειες, ωστόσο, οι Εβραίοι είναι πιο ευπρόσδεκτοι από τους μουσουλμάνους.

ΑΚΤΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ – Όσον αφορά την πολιτική ριζοσπαστικοποίηση μέσω της θρησκείας, το Ισλάμ δοκιμάζεται. Όταν ρωτήθηκε εάν το θρησκευτικό περιεχόμενο (μπορεί) να προωθήσει τη βία, το 28% των Ιταλών απαντά ναι στο Ισλάμ, ακολουθούμενο από τη Αυστρία (23 τοις εκατό) και την Ελβετία (21 τοις εκατό) στη δεύτερη και τρίτη θέση. Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση του Pew, ένας στους πέντε Δυτικούς Ευρωπαίους είναι της άποψης ότι οι Μουσουλμάνοι θέλουν να εγκαταστήσουν το θρησκευτικό δίκαιο αντί του κοσμικού νόμου. το πιστεύουν οι περισσότεροι Ισπανοί και Δανοί. Το ένα τρίτο των Βέλγων συχνά δεν αισθάνονται σαν στο σπίτι τους λόγω του μεγάλου αριθμού μουσουλμάνων στη χώρα τους. Τα αρνητικά στερεότυπα για τους Εβραίους απορρίπτονται ευρέως ως αντισημιτικά, κυρίως στη Γαλλία, τη Γερμανία, τη Μεγάλη Βρετανία και τις Κάτω Χώρες (76-81 τοις εκατό · η Αυστρία απορρίπτει το 72/73 τοις εκατό).

Διαβάστε νέα για 1 μήνα τώρα δωρεάν! * * Η δοκιμή τελειώνει αυτόματα.

Περισσότερα για αυτό ▶

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ

Κερδίστε πραγματικά ασύρματα ακουστικά από την JBL τώρα! (E-media.at)

Νέα πρόσβαση (yachtrevue.at)

8 λόγοι για τους οποίους είναι υπέροχο να είσαι ανύπαντρος (lustaufsleben.at)

Μπιφτέκι γαρίδας σολομού με μαγιονέζα wasabi και αγγούρι μελιού (gusto.at)

Στη νέα τάση: Shock-Down – πόσο καιρό μπορεί η οικονομία να αντέξει σε κλειδώματα; (Trend.at)

Οι 35 καλύτερες οικογενειακές σειρές που γελούν και νιώθουν καλά (tv-media.at)

E-Scooter στη Βιέννη: Σε σύγκριση με όλους τους παρόχους και τις τιμές 2020 (autorevue.at)

Σχόλια

κανω ΕΓΓΡΑΦΗ

Σύνδεση με Facebook

»

Πώς είναι αυτό;

θρησκευτικότητα

των ανθρώπων στη Δυτική Ευρώπη που διέταξαν; Μια μελέτη έχει αναλύσει τώρα πόσο ενεργά είναι οι Χριστιανοί πιστοί.

Η πλειοψηφία των

Χριστιανοί

στη Δυτική Ευρώπη δεν ασκεί τη θρησκεία τους. Αλλά η στάση τους απέναντι στον Θεό, καθώς και η στάση τους απέναντι στους μουσουλμάνους και τους μετανάστες και ο ρόλος της θρησκείας στην κοινωνία, τους διακρίνει από ανθρώπους χωρίς θρησκευτική σχέση. Αυτό είναι το συμπέρασμα μιας μελέτης του Pew Research Center.

Η δεξαμενή σκέψης των ΗΠΑ, η οποία ασχολείται με κοινωνικά ζητήματα, σημειώνει ότι η Δυτική Ευρώπη, κάποτε το ιστορικό θεμέλιο του Καθολικισμού και το σημείο εκκίνησης του Προτεσταντισμού, έχει γίνει μια από τις πιο κοσμικές περιοχές του κόσμου. Πάνω από το 90 τοις εκατό είναι βαπτισμένοι, αλλά μόνο 22 τοις εκατό παρακολουθούν τακτικά εκκλησιαστικές υπηρεσίες. Πολλοί λένε ότι έχουν απομακρυνθεί από το KirSo Christian είναι Δυτικοί Ευρωπαίοι για διάφορους λόγους κατά τη διάρκεια της ζωής τους. Ένας μεγάλος αριθμός από αυτούς συνεχίζουν να ορίζονται ως Χριστιανοί.

© APA / Walter Longauer

Το Pew Research Center πήρε συνέντευξη από 24.600 άτομα σε 15 χώρες της Δυτικής Ευρώπης. Η μελέτη χωρίζει τους ερωτηθέντες σε τρεις ομάδες: ασκούμενους και μη ασκούμενους χριστιανούς και μη θρησκευτικούς. Στο Βέλγιο, τη Φινλανδία, την Ιρλανδία, τις Κάτω Χώρες, την Πορτογαλία και την Ισπανία, το ποσοστό των πολιτών χωρίς θρησκεία έχει αυξηθεί πιο πρόσφατα. Σε γενικές γραμμές, σύμφωνα με τη μελέτη Pew, οι Αμερικανοί είναι πιο «θρησκευτικοί» από τους Δυτικούς Ευρωπαίους. Ακόμη και ένας στους οκτώ μη πιστούς στις Ηνωμένες Πολιτείες πιστεύει ότι η θρησκεία είναι σημαντική.

Οι μη ασκούμενοι Χριστιανοί ως η μεγαλύτερη ομάδα

Οι μη ασκούμενοι Χριστιανοί αποτελούν γενικά τη μεγαλύτερη ομάδα στη Δυτική Ευρώπη. Η Φινλανδία προηγείται με 68%, ακολουθούμενη από τη Μεγάλη Βρετανία και τη Δανία. Στη συνέχεια, η Αυστρία έρχεται με 52%, μπροστά από τη Γερμανία, την Ελβετία και την Πορτογαλία. Οι περισσότεροι άνθρωποι χωρίς θρησκεία βρίσκονται στις Κάτω Χώρες (48%), τη Νορβηγία και τη Σουηδία, σύμφωνα με τη μελέτη Pew. Είναι διαφορετικό με την ταυτοποίηση ως Χριστιανών. Εκτός από τους Ιταλούς και τους Ιρλανδούς, οι Αυστριακοί είναι επίσης στην κορυφή με 80 τοις εκατό ο καθένας. Ακολουθούν Πορτογαλικά, Ελβετικά και Φινλανδικά.

Πολλοί μη ασκούμενοι Χριστιανοί πιστεύουν σε υψηλότερη δύναμη, αλλά συχνά επικρίνουν τους θεσμούς της εκκλησίας. Αντίθετα, είναι πιο πιθανό να δεχτούν άμβλωση και γάμους του ίδιου φύλου (80 έως 85 τοις εκατό). Τις περισσότερες φορές, ακόμη και ανενεργά Χριστιανοί μεγαλώνουν τα παιδιά τους με χριστιανικό τρόπο (87 τοις εκατό).